10. 3. 2016

Kvasí to...

... ale my jedeme dál, močálem černým kolem bílých skal...

Nedá se totiž nic jiného dělat. Přestože dění v islámoklastních spolcích v současné době připomíná spíše žumpu nacpanou do tlakového hrnce. Dlužno říci přetékající žumpu v hrnci pěkně natlakovaném. Začínají se otevírat první skříně s kostlivci... a že jich do voleb ještě bude... v zákulisí o mnoha patrech to bublá a vře, řadoví členové i další lidé jsou sledováni a následně pomlouváni za jejich zády, dokonce prý došlo i k rošádě v Akční radě, byť onen způsob, kterým se tak mělo stát, nebyl ani zdaleka košer, zrovna tak jako byl slušně řečeno naprosto debilní důvod, který pro onu personální změnu byl vybrán ke zveřejnění...

... naproti tomu se do příslušných funkcí derou lidé sice naprosto neschopní a pologramotní, ovšem zároveň všeho schopní ve smyslu shora uvedeném. Jako by snad věřili naději, že je někdo do toho veřejného prostoru pustí, nebo že tam zdánlivým odstraněním sobě nepohodlných lidí naráz zaujmou tutéž pozici a funkci, jakou si tam už desítky let budují ony "nežádoucí osoby". Včetně sítě kontaktů, příznivců a spolupracovníků, kteří se hodí v různých situacích, nejen v přímém boji s islámem a kterou oni "nechtěnci" samozřejmě mají, ať se to někomu líbí nebo ne. Nebudu nikoho jmenovat, ale jestli si snad někdo myslí, že průměrný volič bude kdesi na kandidátce kroužkovat nějakou Aničku Vopršálkovou, o které neví vůbec nic a za kterou není vidět žádná hmatatelná práce ani v oblasti islámu, ani kdekoli jinde, popřípadě Jiříka Hrabálkovic, o kterém si snadno zjistí, že z něj zatím bylo víc škody než užitku... Tak určitě.

Některé momenty jsou ovšem opravdu komické. Třeba když předsedkyně jedné z divizí o SVÉM volebním superlídrovi prohlásí zcela veřejně, že je tak trochu magor (v originále "naivní a manipulovatelný"). Volte ho. 

Nebo když nejmenovaná členka divize o komsi sdělí, že je to jen "alkoholik, který se ani slušně obléct neumí", zcela pomíjejíc fakt, že to byl právě tento člověk, který ke spolupráci přivedl člověka s miliardami na kontě. Asi má pan miliardář zvláštní libůstky, bavit se s ošuntělými alkoholiky... Bohužel tehdy ještě onen ošuntělý pán, který ho na jednání přivedl, nevěděl, že ke spolupráci dojít z principu nemůže, neb už platila ona smlouva formálně zakazující islámoklastnímu spolku s kýmkoli dalším kooperovat. Což ovšem ani vědět nemohl a neměl, lhostejno, kolik piv si kde dal... sankce jsou sankce. Jedno pozitivum to ovšem mělo, a sice zvednuté mandle paní místopředsedkyně, která by i bez smlouvy sotva překonala svou zášť vůči dotyčnému finančníkovi, kterou si úspěšně pěstuje z dřívějších let. Inu, kdo chce kam... Smlouvy jsou pochopitelně důležitější než islám. Bez smluv bychom proti islámu nebojovali. 

A mluvíme-li o finančnících, je nutno připomenout i toho komika se včelou v erbu - považte, vzpomněl si, že ho ohrožuje jistá "asistentka", která prý tu příšernost zvanou "smlouva o spolupráci subjektu A a subjektu B" měla komusi poslat, aby ji zveřejnil, z čehož by prý měla mít prospěch její zaměstnavatelka, t.č. v nemilosti u vrchnosti islámoklastního spolku. Co k tomu dodat... snad jen, že ženě toho ovčelovaného ošklivce není co závidět. Přirození se nenatahuje dle počtu nul na kontě, a miliony neléčí zbabělost ani nezvedají IQ. Aneb svůj ke svému, když jsi amatér, klidně svých 60 mega vyhoď za to, aby se cca 11 tvých stejně amatérských a zbabělých koníků nedostalo ani do sněmovny. Však už i tobě samotnému lžou, že? Pomni, ó Napoleone, že ona asistentka je příliš líná na to, aby ti ve tvém pádu pomáhala, když vidí, že si na to s tvými věrnými vystačíte bohatě sami. Nechceš snad po ní, aby ji to ještě mrzelo, že ne? Za ty pomluvy... když už ne za tvou úžasnou politiku v letech předchozích...

Jsou tu ovšem i momenty méně radostné. Třeba když člověk přijede někam na venkov, kde působí místní divize, která pochopitelně není o vnitřním dění informována a je doslova nucena odsouhlasit kdejakou blbost, která jim je vrchností podstrčena. Přičemž členové té divize jsou obyčejní lidé s jedinou touhou, a sice udělat proti islámu co nejvíc a co nejdřív, pokud možno tak, aby to bylo vidět. Takže těmhle lidem stačilo vždy říct dvě slova a přijeli pokaždé sto kilometrů na demonstraci nebo jinou akci, kde bylo nutné být, i s vlajkami a transparenty vlastní výroby... stačilo říct a město bylo oblepeno jejich letáky, lidé šli a roznášeli... Aby taky ne, zrovna tam je muslimská komunita poměrně výrazná a nejde zrovna o žádné svatoušky. Takže ty lidi islám prostě zajímá a islamoklasmus jakbysmet. Neradno s nimi tedy vyje*ávat a zkoušet je nějak obelhat či s nimi manipulovat ve svůj vlastní prospěch.

Ono je dobré si i připomenout, proti čemu to stále stojíme. Že muslimská komunita u nás je stále oprsklejší, radikálnější a získává stále více - třeba když k nim zavítá americký protektor Schapiro, se kterým si šéf muslimů Alrawi vesele třepe rukou (od Žida se ovšem neumaže tak jako od ateisty nebo dokonce ateistky). 

Dále: hranice jsou stále děravější, i přes všechnu policejní kontrolu. Nemluvím teď o radikálech skrytých mezi pěšmo přes Balkán putujícími připrchlíky. Spíš o těch, kteří využívají běžné způsoby, jak se k nám více či méně natrvalo dostat. Bohatí muslimští obchodníci, vozící si sem své rodiny, včetně druhých a třetích manželek. Pro takové typy není pražádným problémem ulovit si u nás další manželku mezi zmatenými studentkami vysokých škol nebo opuštěnými paničkami, jejichž manžele chytla druhá míza. Děti narozené do takových svazků (lhostejno, zda je stvrdí úřad nebo ne) jsou dle českých zákonů automaticky považované za muslimy, protože islám má přednost před náboženskou příslušností matky. Dokonce i v případech, kdy je matka křesťanka - toto náboženství totiž v sobě nemá onu explicitní dědičnost, že by se někdo stal křesťanem samotným narozením, do církve je dítě uvedeno až křtem. Islám toto má, náboženská příslušnost se dědí po otci, lhostejno, jakého vyznání je matka. Ta nemá ani právo rozhodovat, co budou její děti vyznávat, pokud žije s muslimem - ten se obrátí na soud a matka může snadno o děti přijít zcela, s tím, že otci upřela náboženskou svobodu (totiž vyznávat a šířit islám) a dítěti v onom náboženství vyrůstat. 

Islám je u nás zkrátka justicí chráněný. A hej, EU nám sem teď vpustí radikální islamisty z Turecka bez víza, zatímco ministr zemědělství bude pro změnu křepčit radostí nad tím, že se na potravinářském festivalu Gulfood v Dubaji podařilo dohodnout další ekonomickou spolupráci s muslimskými zeměmi (coby náhradu za zrušený export do Ruska, ke kterému došlo na základě - voila - sankcí EU), což nám sem pochopitelně dovleče další bohaté muslimy a přispěje k další výrobě halal potravin na našem území. 


No a tak se čeká, kdo s tím kdy co jako ráčí konečně udělat... ale ouha, ono jaksi není KDO... protože i těch pár, které jsme k tomu údajně pověřili onou cancoidní smlouvou, místo toho zajímá, jak se bude jmenovat 17. listopad, kdy půjdou děti do školky a z čeho budou maturovat... Lidé nejen z divizí na to koukají, asi si říkají "no co, AŽ BUDE PO VOLBÁCH, bude to jiné, to NAŠI poslanci budou makat proti islámu..." hmmm, zřejmě marné lásky snaha, když to nedělají už teď, když na těch samých křeslech již jsou a dokonce při tom vykřikují, jakou podporu od lidí mají. Že by jim v tom bránil stud nebo vrozená skromnost, či snad skvrny na Slunci? Islám nepočká, až bude po volbách, ergo by dotyční a dotyčné ode dneška neměli být vpuštěni ani na toaletu bez hesla typu "islám tady nechci a dnes jsem pro to, aby tu nebyl, udělal tu a tu konkrétní věc v tomto konkrétním resortu". Nebo si můžeme holt přiznat, že činnost poslanců, se kterými za těžké prachy spolupracujeme a kvůli kterým nám mrznou zadky u metra při rozdávání novin a spalují se nám nosy u petičních stránků a při demonstracích, jsme v současné době s to ovlivnit právě tak málo jako činnost těch, se kterými nespolupracujeme a volit je nehodláme. Jenže ono to je všechno i o nás - většina z nás nedokázala dotlačit k hájení našich zájmů ani starosty našich obcí nebo ředitele škol, kam chodí naše děti... takže si možná myslíme, že na usmívající se poslance stačí zamávat vlaječkou s logem a zatleskat jim na demonstraci a pán nebo paní s radostí udělají, co nám na očích uvidí. Prostě proto, že to teď říkají.

Opravdu zajímavé, že pro jiné poslance a jiné kandidáty jsme takové aktivity nikdy dříve schopni či ochotni nebyli, ač byl princip stejný a věděli jsme, že po volbách nebude splněno to, co nám páni kandidáti slibovali, nebo to, čím nám vyhrožovali. Zavedené strany nemusejí řešit, kolik lidí se jim povede vytáhnout na demonstraci nebo rozdávání novin, aby někam pracně dostrkaly desítku svých členů. U nás má ta desítka členů slíbeno neuvěřitelných 60 milionů (připomínám, že jistý Okamura to zvládnul s 11 miliony), za sebou práci stovek lidí, kteří všichni pracují zdarma... a aktuální výsledek od srpna, kdy se spolupracovat začalo, popř. už od ledna, kdy se k nám jednotliví členové začali přidávat, je nula nula nic. Totiž pardon, jeden protiústavní zákon o zákazu halal porážek, ať nekleju. Lze předpokládat, že pár lidí nezastaví ani postih dle trestního zákoníku, až dotyčným pachatelům tohoto zvěrstva (ano, napsáním nekvalitního návrhu zákona se stali spolupachateli muslimských "řezníků") vyprší poslanecká imunita. 

Nechme toho pro dnešek. Jede se zkrátka dál. Tohle vše je třeba monitorovat a dávat do souvislostí. Věc je příliš vážná, a to, k čemu se dnes zdráhají politici nakonec pravděpodobně vyřeší otec či bratr některé zneužité konvertitky... ovšem bude to řešení pouze částečné. 
 
;